HymyKiitos kommenteista!

Nyt on sitten sitä stressiperäistä rintakipua!Kiukuttaa niin vietävästi!!!!

Meillä oli maanantaina tanssiseuran vanhempainpalaveri,jonka päätteeksi saimme ylimmältä taholta kirjeen.Kirjeessä kerrottiin pedofiilien nykyisestä mieltymyksestä kilpatanssia kohtaan.Heitä on tavattu saleilla,kisapaikoilla ja myös pukuhuoneissa kyttäämässä.Muutama juttu on viety poliisillekin.Ongelma on nyt kuumimmillaan.

Erityisesti varoiteltiin lasten kilpailupukeutumisesta.Kirjeessä oli myös maininta siitä kuinka yleensä äidit eivät usko varoittelupuheita vaan pukevat lapsensa aika lailla rohkeasti.Varoitukset ovat kuulema kantautuneet kuuroille korville.

Lapsia ei siis saa enää jättää hetkeksikään vahtimatta varsinkaan kisapaikoilla ja pukuhuoneissa.Harrastajia kehotettiin myös olemaan kertomatta kenellekään saliajoista tai kilpailuajankohdista sun muista harrastukseen liittyvistä asioista.Lisäksi tuli normaalit toimintaohjeet pedofiilien varalle sekä ohjeet poliisille ilmoittamisesta.

Ompelen itse Diivan tanssimekot ja myös Toukan tulevat kisakamppeet.Meillä ei ole tarkoitus näytellä paljasta pintaa.Kaiken lisäksi Diiva on palelevaa sorttia.Pyrimme tyylikkyyteen.

En ymmärrä sellaisia vanhempia ja erityisesti äitejä (joita valitettavasti kisapaikoilla näkee),joille lasten ulkonäkö on tärkeämpi kuin tanssiminen.Lapsia tällätään pukuhuoneessa,vedetään purkki tolkulla lakkaa ja naamaan sentti pakkelia,irtoripsiä sun muuta.Yksi äiti tuumaili taannoin,että kohta poika (n.10v) pääsee sellaiseen kilpailuluokkaan,jossa naaman kalvakkuus peitetään värivoiteilla,siihen asti pitää kärsiä....

Toki hyväksyn laittautumisen,jos lapsi itse siitä pitää ja mennään hyvän maun rajoissa.Onhan se upeaa tälläytyä aina välillä prinsessaksi.Yhdenlaista roolileikkiä kisaaminen on.Monet parit unohtavat kaiken muun päästessään parketille loistamaan ja metsästävät tuota tunnetilaa kisasta toiseen.

Harmittelen myös sitä negatiivista vaikutusta,minkä tämä pedofiilijupakka tuo.Jos ongelmasta tulee kovin julkinen,kääntyvät harrastajamäärät laskuun.Toisaalta,saimme kirjeen mukana myös "sisäisiä" toimintaohjeita seuralaisille kisapaikoilla ja saleilla.

Sanon kyllä senkin,että tanssista tietämätön paljastuu nopeasti harrastajien läheisyydessä.Ja tällä lyhyellä kisakokemuksella voin sanoa,että kilpailevat parit ja huoltajat oppivat tuntemaan toisensa hyvinkin lyhyessä ajassa.Naamatuttuja on paljon.Kilpailevien parien määrä on suhteellisen vakio.

Toivon myös todella,että nämä tanssin ympärillä pyörivät pedofiilit löytäisivät jonkun toisen,yhtä mielenkiintoisen leikkikentän ja mieluiten sellaisen,jossa ei voi satuttaa toista ihmistä.Tanssi on niin arvokasta urheilua että sen pitäisi saada kukoistaa rauhassa.

Poikkean Kirjaan ja menen nukkumaan.Bloggaan urakalla seuraavalla kerralla!

ps.löysin kirpparilta neljällä eurolla vohvelipannun ja sitä kokeiltiin illalla.....