Täällähän tapahtuuYllättynyt! En ole vähään aikaan käynyt kirjoittamassa ja kaikki on uusittu,mutta positiivisesti olen yllättynyt!

Olen sairastanut viime kuukaudet ja lääkärini suositteli minulle terapiaksi muunmuassa tätä kirjoittamista ja bloggaamisen uudelleen aloittamista.Lisäksi minulle suositeltiin valokuvausta,mutta sitä harrastan muutenkin.

En ole sairas mieleltäni vaan kyseessä on jotain ihan muuta eli elimellistä.Kerron sairasteluni syistä tarkemmin maaliskuun alussa kun tapaan lääkärini seuraavan kerran ja saan kuulla kaikkien kokeiden sekä muiden tutkimusten tulokset.Sen verran voin kertoa,että hakeuduin lääkäriin muistinmenetyksen,omituisen toilailun kroppani pettäessä minut sekä selittämättömien kiputilojen vuoksi.Sain kyllä ensiarviot oireilujen syistä,mutta haluan odottaa tulokset ensin ennen kuin itsekään suostun kaikkea uskomaan.

Lääkärini on muuten aivan upea!En olisi voinut uskoa,että löytyy joku,joka todella tutkii kaiken ja vielä ymmärtää tilanteeni sekä sen mahdottomuuden.

Terävä on myös käynyt neurologian vastaanotolla kouluongelmien vuoksi ja siellä ollut "johtavaylilääkäri" sanoi epäilevänsä autismin kirjoa ja varsinkin asbergeria.Nyt lähdemme keskuslastenneuvolaan hakemaan diagnoosia.

Terävän diagnoosiepäily oli meille helpotus.Nyt hänen käytökselleen on olemassa jokin selitys.On myös ensimmäinen kerta kun meitä vanhempia tai kotioloja ei epäillä syyksi.

Terävän (ja muun perheen) vuoksi minun oli itsekin hakeuduttava tutkimuksiin.Olisin kyllä mennyt sinne itsenikin takia,sillä elämä alkoi käydä hyvin mutkikkaaksi kaikkine omituisuuksineen.Mutta,kyllä tästäkin vissiin elävänä selvitään.Parin viikon päästä hoitosuunnitelmani on kasassa ja loppuelämä edessä.

Sitä odotellessa.................

 


Mukavaa ystävänpäivän odotusta!