1860726.jpg
  Työnantajani kissa kävi töissä kukkakaupassa joka päivä aina tähän päivään asti.Eilen varasin sille terveystarkastusajan samalle eläinlääkärille,jolla kävimme Repsun kanssa eilen.Kissa todettiin hyväkuntoiseksi ja terveeksi.
  Viime viikonloppuna olimme juhlimassa kissan 14-vuotissyntymäpäiviä työnantajan mökillä.Veimme sille lahjaksi kauniita leluhiiriä sekä sellaisen leikittämisvälineen,jossa oli keppi ja kepistä roikkuva lelu.Synttärit onnistuivat.
  Kissa on ollut elämässään jatkoajalla,sillä sen rotukumppanit vaeltavat kissojen taivaaseen melko nuorina.Tänäänkin kissa tervehti minua töihin tullessaan,joi maitoa istuen kahvipöydällä ja lähti sitten ulos päiväkävelylle.Vessaan mennessäni löysin kissan takaoven raosta.Pää oli kynnyksellä,suusta tuli verta ja kissa muistutti märkää rukkasta.Otin sen kainaloon ja lähdin juoksemaan naapuritalossa olevalle eläinlääkäriasemalle.
  Mitään ei ollut enää tehtävissä.Kissa oli nukkunut pois.Myöhemmin työnantajani mies haki kissan eläinlääkäristä ja sen kuolindiaknoosiksi varmistui sydämen repeäminen ja kuolema sisäiseen verenvuotoon.Se kuoli vanhuuttaan.Iltapäivällä kissa matkasi työnantajan tyttären ja tämän miehen toimesta tuhkattavaksi.
  Loput työpäivästä olikin sitten varsinaista kaaosta.Työnantajani taisteli tunneviidakossa ja minä koitin palvella asiakkaita parhaan kykyni mukaan.Kissa oli minullekin rakas vaikka tekikin jos jonkinlaista koiruutta.
  Repsu puolestaan voi paremmin kuin eilen.Eilinen oli koiran kanssa vaikea.Se oli todella kiukkuinen ja pelkäsin yötä sen kanssa.Hampaat välkkyivät uhkaavasti ja eräskin meistä sai hampaanjäljet käsiinsä.Koiran luokse ei yksinkertaisesti voinut mennä.Turvalliseksi osoittautui ratkaisu,jossa koira sai maata rauhassa ja tulla itse luokse.
  Aamulla kipujen hellittäessä näimme jälleen tutun hännänheiluttajan.Kiukku on lähtenyt sitä mukaa kun lääke on tehonnut.Kuuria on vielä muutama päivä jäljellä.
  Mietin tässä vaan sitä,että nämä "lastenraatelijakoirat" saattavat olla jotenkin sairaita (rotutyypillisiä sisuskalujen tulehduksia?suolistotukoksia tms?) ja reagoida kipuun hyökkäämällä ja raatelemalla.Repsustakaan ei näkynyt mitään ulkoisia merkkejä suoliston tulehduksesta.Eläinlääkärin koskiessa kipeään vatsaan se hyökkäsi täysillä päälle.Jouduimmekin laittamaan kuonokopan tutkimuksen ajaksi.
  Ehkä huominen on parempi.Maksoin tänään kurssi-ilmoittautumiseni,joten refleksologian kurssipaikka on virallisesti minun =) Huomiseen!