HymyKiitos kommenteista!

Tänään oli todella hankalaa nousta ylös.Nukutti niin hirveästi ettei koipia kerta kaikkiaan saanut ulos peiton alta.Menin nukkumaan klo 22,joten en edes valvonut pitkään.Silloinkin torkuin nojatuolissa.

Joku ihmeen unitauti on iskenyt.Nytkin (klo 20) olen aivan valmis menemään nukkumaan.Olen vissiin nauttinut liian kanssa päikkäreitä ja pelkkä nukkuminen väsyttääViaton.

Flunssa-aalto koettelee perhettä.Tappura on vieläkin kuumeessa.Muut ovat vielä säästyneet.Rakkaallani oli alkavia oireita ja minun kurkkuni on hiukan kipeä ja nyt tuntuu tavalliselta kurkkukivultaHymy.

Tuunailen tässä tenavia nukkumaan ja kohta kun viimeinen hiussuortuva vilahtaa sänkyyn niin tempaisen yhden suuntaa antavan.Vain yhden,sillä huomenna on työpäivä.Saan kyllä aamulla kyydin Rakkaaltani.Jotenkin vain tuo nousuhumala ei tällä haavaa kiehdo.

Telkkarista tulisi tälle illalle hääohjelmia.En taida jaksaa niitä katsoa.Olisihan se mukava nähdä millaisia hääkukkia kollegat ovat väsänneet ja millaisia ensi kesän morsiamet tahtovat.Yleensä tulevat aviovaimot riuhtovat kukkakaupan oven ripaa tuorein akkojen lehti kainalossa.Mitä jokin Bollywood-tähti on alttarilla kädessä pitänyt niin sellainen pitää ehdottomasti saada omiin häihin.

Kuuluisimpiin morsianten kimppusuunnitelmiin kuuluu ehdottomasti kimppu,jonka morsian toivoi sirottelevat itsekseen kukkia kirkon käytävälle ja heittokimppu,jonka piti aueta ilmalennon aikana.Lista omituisista pyynnöistä on aika pitkä.Tässä oli pari makupalaa.

Häistä on muutenkin tullut aika hintavia ja yksi kiitos kuuluu kalliille valuutallemme,eurolle.Monesti olen kiittänyt luojaa,että saimme mennä naimisiin 15 vuotta sitten kun häiden hinta oli ihan toinen.Laskimme kokonaishinnan kaikkinen tilpehööreineen ja 120 vieraan syöttöineen ja saimme kokoon hiukan alle 30 000mk.Tämä summa kun muutetaan euroiksi niin hyvä kun sillä saisi edes hääpuvun näinä aikoinaPäättämätön.

Mutta.Euroille on on ensi kesänä muuta käyttöä kun suuntaamme sinne Bulgariaan.CoolOlen salaa kuunnellut perheemme juttuja ja kuullut usein mietteitä lomasta.Rakkaanikin on alkanut kääntyä odottamaan lomaa ja on tehnyt jo suunnitelmia kesäkuuksi.Tenavat kyselevät ajankohdasta....ja tunnustan:minä seilaan netissä asian tiimoillaViaton.

Nyt päästän teidät rauhaan jurinoiltani.Ajatuskin alkaa vaipua uneen.Bloggaan kierroksen ja toivotan HYVÄÄ YÖTÄ!