HymyKiitos kommentista!

Viikonloppuna oli mageet GB-kisat eli tanssikisat vähän edistyneemmille.Samalla miteltiin myös SM:t.Olimme Tappuran kanssa töissä kisoissa.

Anti oli perinpohjin upea.Lasten valmentajat menestyivät hyvin.Poikien lattarivalmentajat voittivat sarjansa ja vakiovalmentajat tulivat neljänsiksi.Seuramme keräsi myös paljon muita palkintoja.

Ja minä tein ahkerasti kisan kukitusta yötä myöden....

...ja kovalla kiireellä,minkä huomaa jäljestä.Tarkoituksena oli tehdä helposti siirrettäviä "kukkatiiliä".Pöydissä oli kimppuja.Lisäksi tein palkintokimppuja sijoittuneille.(Pahoittelen tummia kuvia)

Seuraaviin SM-kisoihin teen erilaisen kukituksen ja valmistaudun oikein ajan kanssa.Tähän kukitukseen sain kokonaisuudessaan vain neljä päivää aikaa ja itse toteutus tapahtui yhdessä yössä.....oppia tämäkin.

Mitään poikkeavaa ei kisoissa tapahtunut.Uskalsin laittaa Tappurankin yksikseen hommiin saliin viemään tuomarilappuja.

Itse työskentelin kahvion kassana.Tosin pääsin katsomaan seuralaisten tanssia hetkeksi salin puolelle.Kivaa oli!Suosittelen.

Tähtitansseja seurasimme sitten eilen ja olen hyvin pahoillani Maisterin puolesta,että juuri hän joutui jättämään parketin.Huonompikin olisi ollut.....

...Mutta mukavaa illan jatkoa kaikille!