1858235.jpg
  Koiran pahoinvointi ja oksentelu alkoivat viime perjantaina.Perjantaiaamuna Repsu oksensi koiranmakkaransa sänkyymme.Sama toistui useampana päivänä ja koiran ruokailutavat alkoivat muistuttaa nokkimista.Eilen illalla se ei jaksanut tulla vastaan ovelle kun rakkaani saapui töistä.
  Tänä aamuna soitin eläinlääkärille ja saimme ajan tunnin varoitusajalla.Lääkäri mittasi lämmön ja teki tutkimuksen.Hän totesi,että koiralla on ilmeisimmin nielurisatulehdus ja suolistotulehdusta.Jos koira oksentaa edelleen,se kuvataan perjantaina.Silloin todennäköisesti löydetään jonkinlainen tukos.
  Repsu sai kaksi piikkiä.Toisen pahoinvointiin ja toinen oli antibiootti.Kotiin lähtiessä mukanamme oli kaksi lääkekuuria ja kolme purkkia lääkeruokaa.Tilanteen pitäisi helpottaa parissa päivässä.
  Koira on ollut tänään hyvin väsynyt.Uskon sen johtuvan lääkkeistä.Ruoka on pysynyt lääkärikäynnin jälkeen sisällä.Toipuminen on alkanut hyvin.
1858240.jpg
  Iltapäivällä oli Tappuran tanssiharjoitukset.Seuramme on järjestämässä aluekisoja ja sieltä kyseltiin arpajaispalkintoja.Värkkäilin niitä ennen harjoituksia.Palkinnoissa on erilaisia hiuskoruja sekä parit kudotut tossut.Askartelen lisää palkintoja.Lisäksi lupauduin tulemaan talkoilla muonittamaan ryhmänohjaajakoulutukseen osallistuvia sunnuntaina.
1858236.jpg
  Harjoitusten jälkeen palailimme kotiin ja lapset halusivat tehdä pipareita.Itse katselin telkkarista Kanadan huippumalliohjelmaa.Rebecca voitti.Loppukaksikossa olivat molemmat suosikkini,joten hyvin kävi.Huomenna alkaa Australian huippumallin metsästys.Kiehtova maailma!
1858244.jpg
  Ja tässä lopuksi vielä kuva,jossa on kotipian kukkasista tehty samanlainen kimppu kuin koulussa eilen tekemäni.
1858243.jpg

Kiva kun poikkesit!