HymyKiitos kommenteistanne!

Oli mukava palata tänne vaikka oudolta se tuntuikin.Ihan kuin olisi palannut jonnekin tuttuun,mutta kuitenkin niin vieraaseen paikkaan.Kuten sanoin,muistini on jättänyt minut miltei täysinOtsan rypistys.Eiköhän tämä ala luistamaan ajan kanssa.

Tänään olen ollut töissä.Tein tilauksia ja valmistelimme työporukan kanssa huomista ystävänpäivää.Kukkakaupassa on tapana järjestää kunnon kahvitus asiakkaille.On pöytiä,joissa on valkoiset liinat,kahvia,mehua,täytekakkua,keksejä,karkkeja,.....Tämä perinne on ollut olemassa jo vuosien ajan.

Kaulani ja oikeammin kilpirauhasen alue,on ollut kipeä.Eilen saunassa lapset tahtoivat koittaa,missä kyseinen rauhanen oikein sijaitsee.Sormi möykyn päälle ja sitten nielaisu.Möykky,joka sormen alla liikkui on kilpirauhanen.Nyt kurkussani tuntuu olevan takiainen.Ehkä huomenna helpottaa.Tiedon jakamisen vuoksi voin hiukan kärsiäkin.

Terävän opettaja soitti rakkaalleni ja kertoi koulukuulumisia.Hän oli tehnyt ja laminoinut pojalle oman lukujärjestyksen pulpetin kanteen.Näin on helpompi seurata päivän kulkua ja pitää yllä järjestystä.Kiukkutilanteita on tälla viikolla ollut vain yksi.Terävän huippuhetki oli se kun opettaja oli ottanut hänet mukaansa biologian varastoon hakemaan jotakin täytettyä lintua malliksi luokkaan.

Opettaja on nyt paneutunut todella loistavasti pojan autismiin.Hän on lukenut paljon oireyhtymään liittyviä kirjoja ja opiskellut asiaa.Vaikka alku olikin hankala kaikkine väärinymmärryksineen niin nyt yhteistyö sujuu.

Huomenna olen töissä aamukahdeksasta iltapäiväviiteen.Sen jälkeen menen salille hakemaan Tappuraa harjoituksista.Sunnuntaina suuntammekin sitten Järvenpäähän tanssikisoihin.Viime kuussa olimme Jyväskylässä "hakemassa" pokaalia.Tuloksena oli kolmas sija.Katsotaan miten tällä kertaa käy.Tärkeintä on reissaminen ja osallistuminen.

Mutta nyt painun pian unten maille ja toivottelen teille...........

Hyvää ystävänpäivän aattoiltaa!