Kiitos kanssaelämisestä! Koneelle en ole päässyt vähään aikaan.Tulimme risteilyltä kotiin ja aloin aukaisemaan konetta niin tämä maailmankaikkeuden hallitsija ei suostunutkan aukaisemaan itseään.Tenavat olivat olleet koneella ja saaneet sen sekaisin.
  Risteilyllä oli kivaa.Söimme hyvin ja nukuimme.Ja mikä parasta,kävimme laivan elokuvissa katsomassa Mamma Mian! Aivan upea elokuva kertakaikkiaan.Suosittelen!
  Mummomme ei ole vielä poistunut keskuudestamme.Tila on edelleen hyvin huono ja elämme lähes tunnin kerrallaan.Tila koheni hiukan muutama päivä sitten ennen kuin taas huononi.Suruasioista mainitakseni,edesmenneen koiramme nimipäivä on tänään ja olen polttanut muistolle kynttilää.
  Viikonlopun olin reiki-kurssilla ja olo on vielä hiukan hutera hoitojen jälkeen.Reiki on eräänlaista kanavoidulla energialla hoitamista.Yksi opiskelijoista jopa pyörtyi hoitoa antaessaan.Itse selvisin pystyssä,mutta olenkin sitten potenut ankaraa päänsärkyä.
  Vanhimman pojan kanssa menee huonosti.Koulu ei lähde tänä syksynä sujumaan ollenkaan.Opettaja (uusi) kirjoittaa joka perjantai usean sivun romaaneja pojan häiriökäyttäytymisestä.Milloin poika on jumpitellut,istunut pulpetin alla,vetänyt hiuksista,läpsinyt,potkinut,häirinnyt tuntia jne.Lista on loputon.
  Aiemmin tällaista ongelmaa on ollut hyvin vähän.Pojan tempaukset tuntuvat uskomattomilta ja kotona ongelmia ei ole.Opettaja on kuitenkin ollut jo yhteydessä kuraattoriin,joka kuulema ottaa meihin yhteyttä.Ei naurata ollenkaan.
  Koulukiusaamisestakaan ei opettajan mukaan ole kysymys.Poika kyllä kertoo sellaistakin,että häntä kiusataan ja sitten kun hän suuttuu niin opettaja haetaan paikalle.Tiedä sitten,en ole ollut tilanteissa mukana.Opettaja rankaa muut lapset kilttien kerhoon,sillä hänen läsnäolonsa aikana kiusaamista ei ole ollut.Välillä tuntuu,että poikaa yritetään savustaa ulos luokasta ja koulusta.Kai hänestä on tullut jonkinlainen tahra valkoiseen lakanaan.
  Juttelin tuolla reikissä erään äidin kanssa,jonka oma poika sai apua jäsenkorjaajalta.Hän antoi minulle hoitajan yhteystiedot ja kehoitti tilaamaan ajan.Tuumaili siinä sitten,että jos pojalla on jotakin sellaista kallon rakenteessa etteivät aivot mahdu siellä olemaan ja kasvamaan normaalisti.Hoito ilmeisesti löystyttää luuliitoksia jne.
  Asiassa voi olla perää,sillä pojalla on verrattain litteänomainen pieni pää ja otsassa on "harjaa".Lisäksi on sitä motoriikka-,näkö- ja kuulo-ongelmaa.Varasin ajan syyslomaviikolle.Maksan ilolla siitä,että ongelmaan löytyisi joku muu parantava ratkaisu kuin koulukuraattori ja pahimmassa tapauksessa siirto jonnekin erityisluokalle.
  Mutta.Olen kanssanne tallaamassa vaikka tänään en bloggaa tämän pidempään.Menen nukkumaan tämän päänsärkyni kanssa.
1855899.jpg