Meille tuli tänään kaksi sähkömiestä tekemään töitä.Tein ison makaronilaatikon,jotta siitä riitti myös sähkömiehille.Olen oppinut,että ruuan tarjoaminen säästää meiltä 75e:n kulut.Tuon se nimittäin maksaa mun he käyvät muualla syömässä.Tarjosimme heille myös kahvit.

Laitoin kukille uutta multaa ja istutin Toukan mandariinipuun alut altakasteluruukkuun.Toukka laittoi taannoin mandariinin siemeniä purkkiin ja nyt niistä on kehittynyt aivan oivia taimia.Mandariinimaan mandariinimetsä on siis saanut alkunsa.

Taimissa on 2-4 lehteä.Ne ovat hyvin tanakoita.Yllätyin juuresta,sillä se oli todella pitkä ja jäntevä.Noin kovaa juurta en ole tavannut edes tomaatin taimissa,mutta puun täytyy seistä juurillaan pystyssä.Uskon,että näistä taimista tulee ihan oikeasti jotakin.

Sitten olen manaillut,että laitan lakialoitteen siitä,että lasten lomat pitäisi kieltää.Kolme tenavaa on järjestänyt minulle todellisen hermojen kadotuksen.He ovat liian pitkiä päiviä keskenään ja tappelevat miltei joka asiasta.Kyllä kaduttaa,että lomani osuu juuri lasten hiihtolomalle....(Silmänisku)

Rakkaani vapautui äskettäin sähkömiesten apuhommista ja päätimmekin lähteä kylään vanhemmilleni ja siksi en bloggaa tänään kierrosta.Käyn Kirjassa pikaisesti.

Huomenna menen viemään säästöjäni pankkiin ja matkatilille.Poikkean kangaskaupassa.Keskiviikkona avukseni saapuu äitini tänne taistelutantereelle.Loppuviikosta menen töihin.

Mutta,jatketaan...............................................