1855750.jpg
Kesä on kääntymässä lopuilleen.Eletään elokuun viimeistä viikkoa.Välillä on ollut hyviä päiviä ja kuitenkin toisaalta liiankin kanssa niitä huonompia.Nyt voin sanoa,että loppuunpalamiseni alkaa vihdoin hiipua muistoksi ja kasaksi tuhkaa.Pahin on ohi ja on uudelleen syntymisen aika.
  Päätin aloittaa uuden blogin.Vanha kirjoittajanimikin muuttui eli Mandariinimaassa asuu nyt Memmariini.Älkää kysykö,että mistä nimi juontuu.Minä en tiedä.
  Uutta on myös se,että aloitan floristiopiskeluni yhteydessä uudet opinnot.Olen ilmoittautunut opiskelemaan refleksologiaa,reikiä ja intialaista päänhierontaa.Tarkoituksena on aloittaa tammikuussa hoitajan hommat eräässä hoitolassa.Jakaisin työviikon niin,että puolet työskentelisin kukkakaupassa ja toisen puolen hoitolassa.Pitäisin tästä järjestelystä.
 Alkuviikon olen ollut floristikoulussa harjoittelemassa kimppujen sitomista.Tänään oli myös tentti,jossa kysyttiin laadusta,värikontrasteista,kimppurakenteesta ja sen sellaisista.Luulen,että pärjäsin melko hyvin.Tässä pari kuvaa tämän päivän harjoituskimpusta,jossa on vielä parantamisen varaa =)
1855967.jpg

1855974.jpg
 Tästä on hyvä jatkaa.Tervetuloa Mandariinimaahan!!!