2189144.jpg
Vuosi on jälleen vaihtumassa ja se on minulla jo kolmas täällä Vuodatuksessa.Kaksi ensimmäistä meni Ikivalkean nahoissa ja nyt tämä tuleva Memmariinina.
  Vuoden vaihtuminen on ollut kaunein juhla,jota olen täällä Blogistaniassa juhlinut.Muistan monen kanssatallaajan uuden vuoden toivotukset ja hurjat juhlasuunnitelmat.Moni on piipannut toivotuksia juuri vuoden vaihtuessa.Itse olen juhlistanut tapahtumaa viskillä ja herkuilla koneeni ääressä.
  Tänä vuonna on toisin.Viskiä en enää juo,en liioin muitakaan alkoholijuomia samalla tavoin kuin ennen.Aikaa ei ole tuhlattavaksi krapulapäiviin enkä ole kokenut saavani niin suurta nautintoa nousuhumalasta kuin ehkä joskus ennen.
  Huomenna menen vielä töihin ja illalla menen lasten ja isäni kanssa käymään hautausmailla.Sitten keittelemme lasten kanssa nakkeja,polttelemme tähtisadetikut ulkona,sytytämme lyhtykynttilät ja jos joku jaksaa valvoa niin tuijotamme raketteja.
  Ehkä minusta on todellakin tullut keski-ikäinen,sillä elämäni arvot ovat valinneet paikkansa uudelleen.Jonkinlainen rauha ja rauhattomuus vuorottelevat sisimmässäni.Tunne omasta paikasta tässä elämässä ja kuitenkin jonkinlainen pelkotila omasta olevaisuudesta,kenties haikea kaipuu omaan poismenoon.Jotenkin hukassa ja kuitenkin vakaasti tässä hetkessä.Mene ja tiedä.
2189135.jpg
Mutta kohta on juhlan aika ja sitten alkaa kesäkuisen Bulgarian reissun sekä mökkikauden odotus.Kesään on vain hetken matka =)
1862967.jpg