1908744.jpg
  Tässä näette jalkaterän refleksologisen "kartan".Olen nyt tehnyt seuraavalle kurssille vaadittavia harjoitushoitoja viisi kappaletta ja lukuisan joukon hoitoja omalle perheväelle.Lisäksi olen lähes joka ilta kaivanut kirjan esille ja lukenut,sillä seuraavalla kurssilla tulee lisää heijasteita jalkaterälle ja mennään ylöspäin säären heijasteisiin.
1908745.jpg
  Tässä ovat taasen vyöhykepuikot,joilla hierotaan ja painetaan heijastepisteitä.Näillä voi kokeilla ihonalaisia kuona-ainekertyminä,jotka tuntuvat puikosta käteen rahinana.Ihon alla tuntuu hiekkamaisia,pieniä kiteitä.Puikot ovat erikoismuovia ja kestävät muunmuassa kunnon steriloinnin.
  Lauantaina olimme Tappuran tanssikisoissa isossa palloiluhallissa.Tappura parineen oli ainoa osallistuja omassa sarjassaan ja he pääsivät/joutuivat ainoina parketille.Katsomo oli lähes täysi.Hyvin kuitenkin meni!
  Lauantaina tein myös hoidon serkulleni,joka tuli ajamasta motocrossin SM-kisaa.Serkku sanoi tunteneensa päänahassaan veikeitä "muikauksia" hoidon aikana.Hänen kipukohtansa sijoittui tuonne ristiluun ja häntäluun seutuville.Toisaalta ei ihme henkilöllä,joka ajaa paljon moottoripyörällä ja vielä luonnonmaastossa.
  Sunnuntaina olimme rakkaani kanssa tehoreenissä salilla.Oma yksityisopetuksemme kesti kaksi tuntia.Sitten söimme lennossa salaatin ja jatkoimme omalle ryhmätunnillemme.Yksityistunnilla tanssimme ja haemme oikeita liikeratoja opettajiemme kanssa.Tanssimme tunnilla pääasiassa opettajan parina ja vain hiukan keskenämme.
  Mitä opimme?Harjoittelimme valssia ja varsinkin sen ensimmäistä liikettä.Oman miesopettajani kanssa sain paljon liikkuvuutta lisää ja valssin kuvio todellakin liikkuu lähes salin pitkän sivun verran.Ajatella.Ryhmätunnilla kokeilimme uusia oppeja ja saimme valssiin enemmän liikkuvuutta.Yllätykseksemme tango menee jo miltei puhtaasti =).Hitaasti hyvä tulee =)
 Nyt lähden bloggauskierrokselle.Näemme! Kiva kun poikkesitte!