1862957.jpg
  Kissan kuolema jätti oudon tyhjän aukon.Se oli oikein mukava työkaveri.Jäin kaipaamaan kissaa,joka ymmärsi enemmän asioita kuin kissat yleensä tai ainakin ne tuntemani kissat.
1862967.jpg
  Teimme töissä tilauksia,joita asiakkaat noutavat huomenna.Surutöitä ja onneksi muutaman onnittelukimpun.Häitä ei tälle viikonlopulle ole tiedossa.Viime viikonloppuna teimme neljät häät ja yhdet kävin koristelemassa.Muutaman tekemäni morsiuskimpun poimin lehdestä hääkuvista.
  Rakkaani haki minut tänään töistä.Perheen toivelistalla oli spagettia ja hyvin maustettua jauhelihakastiketta.Aineet odottivat kokkia keittiön pöydällä.Tein ruuan ja sitten syötiin.On muuten varsin ällistyttävää,että lapset jaksavat syödä spagettia enemmän kuin muita ruokia.
1862959.jpg
  Koko viime yön satoi kaatamalla.Heräsin siihen kummaan muistipiikkiin etten ollut antanut koiralle iltalääkettä.Pengoin Repsun pystyyn kesken yöunien ja lykkäsin sille suuhun tabletin.Tällä yöllisellä lääkereissulla katselin keittiön ikkunaa,johon sade hakkasi.Omenapuut huojuivat tuulessa.Naapurin kellariin meni vettä.
  Tänään onkin sitten paistanut aurinko.Ilma on kuitenkin ollut viileä.Töissä palelin ja toivon etten tule kipeäksi.Ensi viikollahan alkavat opinnot.
  Huomenna menen siis töihin ja töiden jälkeen koko perheen voimalla seurakuntien järjestämille kymppisynttäreille,joille Terävä sai kutsun.Sunnuntaina olen talkoissa salilla.Sitten alkaa ensi viikko uusin kujein.On vanhempainiltaa ja kouluiltoja.
  Nyt rentoutumaan saunaan ja unten maille ajoissa.Kiva kun poikkesitte! Huomiseen =)